Фахівці обласного центру контролю хвороб перевірили заклад громадського харчування, відібрали зразки та провели обстеження персоналу.
Фахівці Ужгородської філії ДУ «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» — помічниця лікаря-епідеміолога Анна Коваль та санітарна фельдшерка Тетяна Горей — провели виїзд у вогнище інфекції на об’єкті громадського харчування. У ході роботи відібрано зразки з об’єктів довкілля для мікробіологічного дослідження, проведено обстеження персоналу закладу, організовано роз’яснювальні бесіди щодо правил особистої гігієни та профілактики кишкових інфекцій. Також працівникам роздано тематичні буклети та листівки.
Закарпаття онлайн
04 жовтня 2025р.